مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

سلام، خسته نباشید.
حدود یک سال پیش از حساب بنده برداشت غیر مجاز اینترنتی شده بود و بنده نیز شکایت کردم، در تحقیقات پلیس فتا دو شماره تلفن به دست آمده بوده که یکی اهل زابل و یکی اهل کرج بوده، و پرونده ما به صورت نیابتی به هر دو شهر فرستاده شده، بعد از اینکه از دادسرای زابل با بنده تماس گرفتند و گفتند که طرف مقابل دستگیر شده بنده هم تلفنی با ایشان صحبت کردم و ایشان نیز ادعای بیگناهی کردند و گفتند چون نمی توانند تا شهر ما بیایند آن مبلغ را به حسابم واریز کردند و بنده نیز رفتم دادسرای شهر خودمون رضایت دادم بابت پرونده،،حالا بعد از گذشت دو ماه از اون تاریخ ابلاغیه ای از دادسرای کرج برام اومده و علت حضور را نوشته: دفاع از اتهام انتسابی..
متن ابلاغیه هم نوشته: دفاع از اتهام انتسابی مبنی بر مشارکت در کلاهبرداری اینترنتی ..
میخواستم بپرسم چطور ممکنه وقتی که من خودم شاکی هستم و پرونده ما به صورت نیابتی به کرج ارسال شده چنین ابلاغیه ای آمده باشد.
منظور دادگاه از این ابلاغیه چی میتونه باشه؟