مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

برای دختر 16ساله که حضانت رو مادرش میخواهد بگیرد آیا معاینه پرده بکارت میکنند؟

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

خیر ... حضانت به بکارت ربطی ندارد مگر اینکه از دلایل رد حضانت طرف مقابل برای اینکه بتوانید از پدر سلب حضانت نمایید، استناد به اهمال پدر در مراقبت از فرزند دختر و آسیب دیدن فرزند باشد که آنهم اولاً: دادگاه خیلی به ندرت ممکن است تحت شرایط خاص یک پرونده، به بحث معاینه بکارت توسط پزشک قانونی ورود کند و این مسأله، معمول نیست و ثانیاً: این موضوع در مورد سلب حضانت پدر از دختر تا قبل از 9 سالگی موضوعیّت دارد نه پس از آن، چون یک دختر 16 ساله، خودش تعیین میکند که با پدر زندگی کند یا با مادر و دادگاه نیز طبق نظر خود فرزند، رأی موقّت به حضانت هریک از طرفین انتخابی توسط خود فرزند تا پایان 18 سالگی ایشان صادر میکند.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دختر 16 ساله بالغ بوده و از شمول حضانت خارج است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر حضانت ارتباطی به بکارت ندارد و دختر 16 ساله هم از مدار حضانت خارج است