مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه ای

با سلام خدمت همه شما بزرگواران

پدر بنده پارسال یک قطعه زمین 300 متری بر خیابان 12 متری بصورت قولنامه ای خریداری کرد لازم به ذکر است این زمین قبلا کشاورزی بوده و جدیدا در اطراف این زمین خانه مسکونی ساخته شده ، الان متوجه شده ایم اون خیابان 12 متری بن بست شده است و وقتی که به فروشنده تماس گرفتیم چرا اینجوری شده اون گفت به منم گفتن 12 متری هست من گناهی ندارم و میگه منم از یه نفر دیگه خریدم حالا بنظر شما ما باید چکار کنیم ؟

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. اگر کوچه بر اساس نقشه شهرداری بن بست شده باید از فروشنده نسبت به مطالبه خسارت مابه التفاوت کوچه 12 متری بن باز و کوچه 12متری بن بست اقدام فرمایید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به مفاد قرارداد و همچنین طرح تفصیلی بستگی دارد