مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه بدون سند

در جلسه دادگاه خواهان باید اصل سندی که مربوط به دادخواست خود میباشد ارایه دهد حال سوال اینجاست که اگر کسی دعوی تقسیم ترکه مطرح کند و هیچگونه سندی از مورث ارایه نکند و به صورت کلی و شفاهی ادعا کند که خانه ای از مورث باقی مانده و خواهان تقسیم و فروش ترکه میباشم. آیا این دادخواست مورد قبول واقع میشود؟

پاسخ ها :

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

اگر اموال ثبتی باشند قابل استعلام هستند و نیازی به ارائه اسناد آن به مرجع قضایی نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواستی که دلایل نداشته باشد ناقص است و با قرار رد دادخواست مواجه خواهد شد‌‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید برای گرفتن سند خانه به کسی یکی از ورثه وکالت بدهید