مشاوره حقوقی رایگان - تقسيم تركه اموالی كه سند مالكيت ندارند

سلام .
پدرم داراي چند قطعه زمين - خانه - گاراژ - باغ مي باشد كه سند مالكيت ندارند و بعضي از انها اوقافي هستند و از چندين سال قبل تا به امروز فقط در تصرف ما بوده و ساليان زياديست متصرف انها هستيم ، حالا سوالم اينه پدرم فوت نموده و ميخواهيم اين اموال رو بين برادرانم تقسيم كنيم چه بايد كنيم ؟ تنها اماره براي مالكيتمون وضع يد و تصرف هست

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام نظر به به اینکه کسی ادعای مالکیتی نسبت به آن املاک ندارد ایرادی به مالکیت شما وارد نیست بنابراین وراث میتوانند با تقسیم نامه عادی نسبت به تقسیم و تصاحب اموال اقدام کنند و اگر تعدادی از وراث حاضر به تقسیم نشدند میتوانید از دادگاه تقاضای تقسیم بکنید. جهت مشاوره سریعتر و مستقیم با بنده میتوانید به این صفحه مراجعه کنید www.forum.attorneyiran.ir