مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با مبایعه نامه

سلام وقت بخیر یک قطعه باغ نخل که دارای سند عادی است به مبلغ 150میلیون تومان ازپدرشوهرم طی مبایعه نامه ای خریداری کردم وثمن معامله را به طورکامل به حساب ایشان واریز کردم ولی فردای آن روز به خاطر مشکل مالی که برام پیش اومد همون 150میلیون تومان‌ را ازایشان قرض گرفتم که‌ تا چندماه آینده به ایشان پرداختش کنم برگه ای بین ما نوشته نشد به من اعتماد کامل داشت ولی متاسفانه سه ما بعد ازاین موضوع ایشان فوت کردند(محجور نبودن) جریان را کامل به ورثه ایشان اطلاع دادم ولی بامخالفت وبدرفتاری ورثه‌مواجه شدم وگفتن قطعه باغ را ازشما پس میگیریم ثمن‌معامله را نمی خواهیم حالا من باید چی کار کنم که تو دادگاه زیر سوال نروم داخل اظهارنامه که میخوام برای ورثه بفرستم دقیقا چه بنویسم؟ اگر بنویسم ثمن معامله راقصد دارم به شما پرداخت کنم‌ خوب فیش واریزی دارم اگه بنویسم ثمن معامله را قبلا واریز کرده ام‌ معادل همون مبلغ از پدرتان قرض گرفته ام و فعلا قصد دارم آن را به ورثه ایشان پرداخت کنم درست هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده دادگاه ادعای معامله شفاهی را از شما نمی پذیرد و شما همان مبلغی که واریز کرده اید را عیناً دریافت کرده اید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عصو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود.