مشاوره حقوقی رایگان - راه حل حقوقی محروم کردن یکی ازوراث توسط پدر

بادرود. لطفا بفرمایید که بهترین عقد (اعم از تنظیم عادی یا رسمی ) که میتوان بین پدر و یکی از فرزندان (که توافق پدر هم وجود دارد) برای انتقال اموال بعد از مرگ چیست؟
نکته قابل ذکر اینست که یکی از فرزندان با پدر کاملا هماهنگ هستند و به قصد اینکه فرزند دیگر بعد از فوت پدر ارثی تعلق نگیرد میخواهند ان عقد را منعقد کنند. و پدر دارای چند ورثه هست و املاک زیادی اعم از منقول و غیرمنقول دارد. همچنین پدر میگوید عقدی باشد که مالکیت بعد از فوتش منتقل گردد.
درصورت امکان پاسخ کامل و واضح بفرستید باتشکر

پاسخ ها :

محروم کردن از ارث ارث صلح عمری قوانین ارث