مشاوره حقوقی رایگان - باطل شدن وصیت نامه

با سلام و احترام

پدرم سال 96 فوت شدند و پس از فوت پدر برگه رسمی وصیت عهدی پدر توسط برادر ارایه شد که 2 مورد (خانه پدری و یک قطعه زمین) رو پدر وصیت کرده و به پسرش واگذار کرده؛

پس از 7 سال مطلع شدم که خانه پدر همچنان سندش به نام پدرم هست
و قطعه زمین هم از ابتدا به نام مادر بوده و پدر اون ملک رو هم علیرغم اینکه به نام مادر بوده به عنوان اموال خودش در وصیت قید کرده و به پسرش بخشیده و دختر محروم شده
(مادر میخواسته سوء استفاده کنه و به ظاهر به عنوان تصمیم پدر، دخترش رو از اون مال محروم کند/احتمالا با همکاری دفترخانه که دوستش بوده...)

در این شرایط و به خاطر ذکر سند شخص دیگر در وصیت، آیا کل وصیت باطل میشود؟
من چقدر از این دو ملک سهم دارم؟ آیا در 2/3 ملک سهم قانونی دارم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

نسبت به ملکی که به نام پدر هست وصیت تا یک سوم نافذ است اما نسبت به ملک مادر چون پدر مالکیتی نداشته وصیت باطل است.