مشاوره حقوقی رایگان - عیدی

سلام وقت بخیر
من یک سال و نیم هست که در واحد حسابداری یه مجتمع خدماتی کار میکنم.
مدیر شرکت با توجه به وضعیت اقتصادی یک میلیون عیدی به من پرداخت کرد.
در صورتی که عیدی امسال حداقل سه میلیون تومان بود.
اینم اضافه کنم که ما فروردین 99 نه حقوق و نه بیمه داریم. استدلالشون هم اینه که وقتی کار تعطیله درآمدی نداریم و نمیتونیم حقوق بدیم بنابراین پرسنل رو بیمه هم نمیکنیم. سال گذشته هم 15 روز بیمه و حقوق داشتم.
من بخاطر اوضاع نابسامان کار فعلا اعتراضی نکردم. سوالم اینه که آیا زمانی که بخوام ترک کار کنم (مثلا چند ماه بعد) میتونم ادعایی نسبت به مابقی عیدی 98 و حقوق فروردین 99 داشته باشم ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

گویا قرار است دولت برای فرودین ماه حقوق بیکاری از طریق بیمه مقرر دارد مراتب را پیگیری کنید