مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

باسلام
بنده یک دختر 9 ساله دارم و با همسرم در حال متارکه هستیم و من هم حاضر به طلاق همسرم نیستم و مهریه پرداخت میکنم و قصد ندارم کلا طلاق بدم و حالا دخترم میگه من دوست ندارم با شما زندگی کنم پدر و مادرم رو میخوامش و میخواد بره سمت همسرم
و همسرم رفته تازه دادخواست حضانت فرزندمون رو داده که خترمون خودش دوست داره با مادرش زندگی کنه سوال من از وکلای محترم این هستش که ایا وقتیکه طلاق نگرفتیم و حق و حقوق همسرمم هم سروقت بحساب واریز میشه مهریه و نفقه؛ و مشکل قانونی از طرف من نیست همسرم میتونه دخترمون رو با رضایت و خواسته بچه از من بگیره؟
لطفا راهنمایی بفرمائین.
باتشکر.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باتوجه به سن دخترتان ایشان خودش میتواند انتخاب کند با چه کسی زندگی کند.

امین اله شجاع

جناب آقای امین اله شجاع:

در خصـوص «حضانت فرزند بالغ کمتر از ھجده سال»، مستنداً به ماده ١٢١٠ قانون مدنی و رأی وحدت رویه
دیوانعالی کشور به شماره ٣٠ مورخ ١٣64/١٠/٣ ،با رسیدن طفل به سن بلوغ شرعی که در پسر پانزده سال تمام
قمری و در دختر نه سال تمام قمری است، موضوع حضانت منتفی است و فرد بالغ (پس از بلوغ
شرعی) می تواند با ھریک از والدین یا اجداد خود که بخواھد، زندگی نماید.