مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن

من بابت خریداری یه موتور از دوستم مبلغ 22 میلیون در مغازه پدرش کارت کشیدم الان که میخواد بده میگه شما از من جنس خریداری کردید الان جنس و بیارید پولو بگیرید شکایت کردم و قاضی به ایشان رای داده یه سوال از طریق فاکتور میشه اقدام کنم یا نه چه بگم در دادگاه برم برای تجدید نظر لازم بذکر است که دو مورد شاهد هم بردم اما افاقه نکرد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

بگید بیست و دو میلیون جنس چی بوده و کی و چطوری به شما تحویل داده و اگه اون مغازه دوربین داره بگید فیلم اون روزی که جنسها را بردید بیاره و مجددا شهادت شهود را یادآوری کنید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer