مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن قولنامه

با سلام. بنده یه خودرو پی کی رو 9سال پیش از شخصی خریداری کردم. من به ایشان مبلغی بدهکار بودم. هم بدهی و مبلغ ماشین رو به صورت اقساط برای ایشان واریز کرده ام. و در مدت 9سال تمام بیمه نامه ها و معاینه فنی ها به نام خودم هست. الان این شخص به دروغ مدعی شده که وجه خودرو رو ندادم، و این مبالغ بابت حساب بدهکاری ام است. و ازم شکایت کرده. تنها مدرکی که نشان میدهد که وجه خودرو رو دریافت کرده در پیامکی است که به من داده. ایا میتوانم در دادگاه ازش استفاده کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
مبالغی که از طرف شما واریز شده فرض بر این است که بابت ثمن معامله پرداخت شده است.

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام با مدارک خود این مسئله رو ثابت کنید اما درهرصورت باید بدهی ایشان را پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید لایحه دفاعیه قانونی ، تنطیم و برای دادگاه ارسال نمایید
و مستندات و دلایل خود را ارائه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است آری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می بایست دلایل و مستندات خود را طی یک لایحه به دادگاه ارسال نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پول هایی که واریز کرده اید فرض بر این است که بابت خرید خودرو بوده است.
دادگاه ادعای فروشنده را نمی پذیرد.