مشاوره حقوقی رایگان - تعهد غیر مالی

باسلام، ببخشید بنده با شخصی قرارداد و سند غیرمالی را تنظیم و امضاء کرده بودیم که 75 درصد وام ودیعه مسکن 200 میلیون بنده را با ضمانت خودش دریافت کند و اما کل اقساط را پرداخت کند که بنده بعد از امضاء متوجه شدم که سند دارای اعتبار کافی نمیباشد چون به جای وام ودیعه مسکن وام فرزندآوری و بدون توضیح مبلغ وام و تعداد اقساط و به جای ضمانت خودش هم فرد دیگری را معرفی میکرد، لذا وام فرزندآوری متعلق به بنده را یک سال قبل همان شخص از بانک دیگری با ضمانت خواهرش دریافت کرده بود که بنده به این دلایل به تعهد خود عمل نکرده و با معرفی ضامن کارمند خودم وام را دریافت کردم، حالا طرف شکایت کرده که بنده به تعهد خود عمل کرده و ضرر زیان و تاخیر تادیه...
لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال مطابق مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین بایستی به تعهدات خویش عمل نمائید.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام در شکایت ایشون شما اشاره کنید به مفاد ومندجات قرارداد ازسوی طرف مقابل رعایت نشده لذا به تعهد خودعمل ننمودند لذا نتیجه موردنظر به دلیل تخلفات طرف ایجاد نشده و مقصر می باشند