مشاوره حقوقی رایگان - استاندارد سازی آسانسور در ساختمان

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان خریداری کرده ام که آسانسور نصب شده در ساختمان فاقد استاندارد است.
فروشنده در مبایعه نامه متعهد شده نسبت به برطرف کردن عیب اقدام کند و سهم خودش رو بپردازد اما الان زیر بار نمیرود
به ایشان اظهار دادم اما جوابی نداد.
دو سوال دارم :

الزام به استاندارد سازی آسانسور تعهد مالی است یا غیر مالی؟

اگر مالی است چگونه باید آن را تقویم کرد؟ چون هزینه نهایی بعد از انجام کار مشخص میشود.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام غیرمالی می‌باشد شما دادخواست بدهید ایشان را الزام نمایید در صورتی که ایشان انجام ندهد می‌توانید توسط دیگری یا خود انجام داده و مبلغ آن را مطالبه نمایید