مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل حق بیمه کارگر

با سلام . من ده ساله برای یک شرکت کار میکنم. از سال اول بیمه من نصفه نیمه رد شده ماهی 15 روز یا سالی 4 ماه . حساب کردم تو این ده سال 60 الی 70 ماه بیمه من رد نشده و در این ده سال سنوات و حق مسکن و حق کارگری هم به من ندادن فقط حقوق پایه حقوق وآخر سال یک پایه حقوق عیدی ولی فقط آخر سال یک عیدی ب من میدادند ولی قبل از عیدی دادن من رو محضر می‌برد و امضا می‌گرفت که همه حق و حقوقت رو گرفتی من هم چون شرایط مالی ام ضعیف بود و شب عید بود لنگ بودم مجبور به امضا بودم که فقط همون یک پایه حقوق عیدی رو به من بدهد و سواد درست و حسابی نداشتم . که بدونم چی به چی هست آیا میتونم پیگیر بشوم و حق و حقوق قانونیم رو بگیرم با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار جهت مطالبه حق و حقوق خویش علیه کارفرما شکایت نمائید‌.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر به اداره کار مراجعه کنید میتوانید تمام حق و حقوق خود را بگیرید و اقرار محضری نیز مانع نیست. مشاوره تلفنی داشته باشید تا دقیق توضیح دهم.