مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب دیدگی حین کار

با سلام من حدودا سال 98 برای کارخانه ای شروع کردم به کار که 403/2/15من رو اخراج کرد سال قبل بنده رفتم دکتر متخصص ارتوپدی گفتن که من دیسک کمر و سیاتیک دارم
و من فقط 3سال هست که بیمه تامین اجتماعی هستم
آیا میتوانم شکایت کنم و دیه بگیرم
واین که حسابدار قبلی یک سال بیمه من رو 4ماه آخرسال وخردادماه
و اول سال رد نکرده است درحالی که حق بیمه از من کسر شده
منو لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع تحت عنوان حادثه حین کار قابل شکایت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حادثه حین کار به منصه ظهور رسیده است و از این باب می‌توان شکایت نمود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه جامع اداره کار در دفاتر پیشخوان دولت علیه کارفرما شکایت حقوقی مطرح نمایید