مشاوره حقوقی رایگان - ملک در حریم رودخانه

با سلام. دو سال پیش 1000متر زمین با خونه از عموی خودم خریدم که عموم سال 79خریدن به صورت قولنامه ای و سال 81اتاق 2تا زدن و زندگی کردن دامدار بودن و دو تا اتاق خراب شدن به دلیل قدیمی بودن
و سال 92 دوباره بغل اون 2تا اتاق 80متر خونه ساخته و فاصله با رودخانه 60متر هست.
آیا میتونم مجوزی بگیرم ؟
آیا احتمال دارد جهاد تخریب کند؟
اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم

پاسخ ها :

ملک در حریم رودخانه مجوز ملک تخریب جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی