مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین اصلاحات ارضی

سلام پدر بزرگ من مالک بودند و خان سال 40-42 تمام زراعی هامونو غصب کردند‌ حتی اون مقدار حق‌مالکانه هم پدربزرگ به رحمت خدا رفتند و از همون سال 42تا اکنون هیچ کسی نبوده که دنبال کند و امروز بنده چند سالی هست دنبالش هستم و تصمیم گرفتم حق رو بگیرم به لطف حق

به من گفتند که شورای اصلاحات ارضی تمام آمارها رو سپرده به ثبت احوال ایا ممکنه؟

چون بنده تقاضا کردم نام مالک و متراژ سهمش رو بگیرم و در بیارند ولی وکیل که من گرفتم متاسفانه میگه بایست از ثبت گرفته بشود اونها تمام زراعی هستند !!
راهنمایی کنید در شهر کرمانشاه یاعلی

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است