مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در صورت جای خط روی دست

من حدودا دوسال و شش ماه پیش داخل یک خونه باغ کار میکردیم. درب خونه که داشتیم کار میزاشتیم استاد کار ضربه به پشت در زد و شیشه شکست افتاد روی دستم. یک تیکه دستم برش داد که چهار تا بخیه خورد بعد به روستا رفتیم داخل بهیاری روستا بخیه زدم. الان برای استخدامی نیروی انتظامی. گواهی پرونده این موضوع رو میخوان رفتم بهیاری روستا به من گفتن ما داخل بهیاری تشکیل پرونده نمی‌دهیم الان موندم باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

استخدام در صورت جای خط روی دست استخدام نیروی انتظامی استخدام