مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از تقسیط بدهی

سلام وقتتون بخیر
پرونده حقوقی در تمام دادگاه ها به نفع ما شده و الان کارای اولیه اجرائیه رو انجام دادیم
الآن متهم چیزی به نام خودش ندارد و هرچی که دارد به نام همسرش هست و اگر درخواست اعسار بدهد و ما یک استشهادیه محلی ببریم ارائه بدهیم که اموال دارد اما به نام همسرش هست آیا برای جلوگیری از تقسیط تاثیر دارد یا خیر؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر مهم اینه که اموال به نام خودش باشه شما میتونید استشهادیه تنظیم کنید نسبت به شغل ایشون که درآمد خوبی دارن

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای جلسه اعسار طرفین احضار می‌شوند و شما هر دلیلی دارید می‌توانید در محکمه بیان و اعسار ایشان را مخدوش نمایید جهت راهنمایی بیشتر می‌توانید تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ بی‌تأثیر خواهد بود. دادگاه برای رد اعسار به دلایل دیگری از جمله شهادت شهود توجه می‌نماید.