مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

با سلام و احترام
حدود یک میلیارد تومان چک دارم (طلبکارم) و متهم کلیه اموال خود را برای فرار از دین به نام خانواده اش کرده است. اثبات فرار از دین کار سخت و زمان بر است و سوال و هدف من پیگیری این موضوع نیست. در دادگاه حقوقی متهم خود را معسر و بیکار قلمداد میکند. سوال من این است که:
1- چطور میتوانم تقسیط محکوم به رو رد کنم و متهم را با توجه به وضعیت خوب مالی اش مجبور به پرداخت یکجای محکوم به کنم؟
2- قضات دادگاه بر چه اساس محکوم به را تقسیط میکنند؟ آیا فرمول خاصی دارد؟
3- نحوه تقسیط یک میلیارد تومان با توجه به اینکه متهم خود را بیکار قلمداد میکند چگونه است؟ (میزان پرداخت اولیه و بعد از آن ماهانه متهم چقدر است؟)
باتشکر

پاسخ ها :

آلما طاهری افشار

سرکار خانم آلما طاهری افشار :

باید دلایل کافی بر متمکن بودن بدهکار بیارید نحوه تقسیط بستگی به دلایل بدهکار دارد