مشاوره حقوقی رایگان - رفع محرومیت شرکت در آزمون سراسری

وقتتون بخیر...من در سال 1401 مرتکب تقلب شدم.یک ویزا کارت همراهم بود صورت جلسه کردن.بعد از طی جلسات رأی دادگاه بدوی محرومیت از کنکورهای سراسری تا سال 1404 بوده.من مدرک لیسانس دارم و یک بچه کوچیک دارم،عملا زندگی ام استپ شده و این موضوع همه جوانب زندگیم رو تحت شعاع قرار داده تا جایی که الآن یک مادر تنها با یه بچه کوچیک هستم. در آزمون های استخدامی شرکت کردم اما موقع گرفتن کارت، گفتن مجاز نیستم.
میشه راهنماییم کنید،آیا راهی هست که مدت زمان باقی مانده رو جریمه نقدی پرداخت کنم؟من برای ادامه زندگیم به یک شغل ثابت نیاز دارم.
خواهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رای اگر قطعی شده باشد که نمیشود کاری کرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است با مشاوره تلفنی بهتر میتوانم کمک کنم