مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت در اجرای حکم نفقه فرزند

با سلام
همسر سابق بنده بابت عدم پرداخت نفقه گذشته فرزند مشترکمان در طول 30 ماه گذشته اجرائیه احکام گرفتند.
در دادنامه طلاق توافقی ما نفقه تعیین شده بود.
در ابلاغ اجرائیه احکام وقت نظارت برای 99/11/1 تعیین شده.
اگر از این بعد هر ماه نفقه را پرداخت کنم کافیست یا نفقه های قبلی هم باید پرداخت کنم؟
اگر نفقه های قبل هم بایستی پرداخت کنم، تا 99/11/1 فرصت دارم؟ یا امکان بلوکه کردن حساب های بانکی یا سهام بورسی من وجود دارد؟
با سپاس

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید همه را پرداخت کنید و در صورت درخواست محکوم له اموال شما توقیف می شود.