مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام از سال 85 از همسرم جدا شدم دو تا دختر دوقلو دارم که الان 22سال و دانشجو هستن و از زمان جدایی هیچ نفقه ای از همسرم نگرفتم ولی الان با توجه به شرایط اقتصادی و شهریه دخترام چه جوری برای نفقه اقدام کنم آیا نفقه گذشته هم پرداخت میشه و چه مبلغی

پاسخ ها :

فهیمه طهماسبی

فهیمه طهماسبی :

سلام اگر موقع طلاق نسبت به نفقه معوقه شوهر سابقتان رو برای الذمه نکرده باشید می توانید انید اقدام کنید میزان نفقه بر حسب مورد فرق می کنه .

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام نفقه گذشته به فرزند تعلق نمیگیره چنانچه هیچ درآمدی نداشته باشن و در حال تحصیل،خودشون میتونند تقاضا کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سلام نفقه گذشته به فرزند تعلق نمیگیرد اما چنانچه هیچ درآمدی نداشته باشند و در حال تحصیل چرا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
تفقه اینده به فرزند تعلق خواهد گرفت وشخصا باید دادخواست نفقه بدهند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

فرزندان شما شخصا اقدام به مطالبه نفقه کنند