مشاوره حقوقی رایگان - ملک تصرف شده

سلام ما یه خانه تو شهرستان داریم دو سال پیش اجاره دادیم الانم یه سال قراردادمون تموم شده یه ساله هم امروز فردا میکنه از ملک بیرون نمیاد الان میتونم اینارو از خونم بیرون بندازم یا نه

پاسخ ها :

اکبر عبادی

اکبر عبادی :

استان :

سلام طبق قانون روابط موجر و مستاجر سال 76 میتونید در صورت‌ رعایت شرایط آیین نامه اجرایی قانون مذکور در اجاره نامه دستور تخلیه فوری بگیرین در صورت عدم رعایت شرایط مقرر در قانون فوق در تنظیم اجاره نامه باید دادخواست به خواسته حکم بر تخلیه خوانده را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از شورای حل اختلاف محل وقوع ملک، تقاضای صدور دستور تخلیه نمایید