مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروبات الکلی

سلام و خسته نباشید
مدت چهار ماه پیش من از یکی از همکارانم به عنوان پیک موتوری به یک نفر دیگر معرفی شدم و اون نفر یک بسته به من داد و من برای بردن بسته باید مبلغ سی هزار تومان کرایه دریافت میکردم بنده هیچگونه اطلاعی راجب محتویات داخل بسته نداشتم و زمانی که ماموران نیروی انتظامی من را گرفتند متوجه شدم که داخل بسته مقدار 13لیتر مشروبات الکلی دست ساز بوده بنده ادرس محل دریافت بسته را به ماموران دادم اما اون فرد پیدا نشد و من به قید وثیقه آزاد شدم تا روز دادگاه بنده هیچگونه سابقه کیفری نداشته ام و در اظهارات خود در پرونده به پشیمانی و بیگناهی و اینکه خبری از محتویات نداشته ام اقرار کردم
خواستم بدونم که چه حکمی در انتظار من هست
ممنونم با تشکر ...

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام و خسته نباشید
بنده هیچگونه شابقه کیفری ندارم
بابت این جریان و اشتباهی ک انجام دادم و هیچگونه اطلاعی نداشته ام باید به زندان برم
خواهش میکنم راهنماییم کنید که من چکاری باید انجام بدم
و اینکه حدودا چقدر باید جریمه پرداخت کنم
من کارگرم خداشاهده نمیدونم چیکار باید بکنم