مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیرو شرکتی به قراردادی

با سلام و خسته نباشید
بنده نیروی شرکتی فصلی شهرداری هستم و خودم معلول جسمی میباشم. از 98 دارم کار میکنم و سه ماه مونده به عید بیرون کردن بخاطر اینکه شرکتی بودیم حالا بعد عید بازم بکارگیری شدیم. مدرک هم فوق لیسانس مدیریت هستش. میخواستم بپرسم چیکار کنم تا بتونم قراردادی بشم آیا بهزیستی ازم حمایت میکنه بخاطر معلولیتم
ممنونم

پاسخ ها :

مرتضي  بصيري

مرتضي بصيري :

بسمه تعالي
با احترام روال شهرداري در بكار گيري نيروي انساني بدون آزمون متاسفانه بدوا به همين شكل است
بايد همين طور ادامن بدهين و همزمان جهت تبديل شدن به قرارداري تلاش كني
از اداره بهزيستي كمك بگيرين