مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار

باسلام
اگر قرارداد سال گذشته یک کارگر یک ساله بوده باشه و کارگر کارش رو در سال جاری آغاز کرده باشه بدون اینکه کارفرما در پایان سال گذشته مجددا با او قرارداد بسته باشد،
حالا اگر بعد از چندماه از شروع سال، قرارداد سه ماهه بگذارند جلوی کارگر، آیا کارگر میتونه قرارداد رو امضا نکنه و از اون شرکت شکایت بکنه؟ چون تا جایی که میدونم اگر کارگر شروع به کار بکند قرارداد قبلی بعلاوه اضافات قانونی بصورت اتوماتیک تمدید میشه!

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در صورتی که کارگر قرارداد داشته باشد هیچ الزامی به تعویض قرارداد وجود ندارد.