مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست عودت اسناد تضمینی

سلام شبتون خوش
جسارتا اسناد تضمینی مربوط به حسن انجام کار در شرکتی که کار میکردم دست کارفرماس با توجه به اینکه اظهارنامه عودت اسناد تضمینی رو براشون فرستادم و تو اظهارنامه 48ساعت مهلت عودت اسناد و دادم اسناد و عودت نکردن. گفتن باید دادخواست عودت اسناد تضمینی رو بدی ولی نمیدونم متن دادخواست و چی بنویسم میشه بزرگواری کنید و راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سیروس ایمانی

سیروس ایمانی:

سلام
اگر مبلغ اسنادتان تا ٢٠ ميليون تومان است در شوراي حل اختلاف و اگر بيش از ٢٠ م تومان است تشريف ميبرين دادگاه و دادخواستي با خواسته تقاضاي صدور حكم بر استرداد اسناد اماني راتنظيم و تقديم دادگاه يا شورا ميكنيد
جهت اطلاعات بيشتر در خصوص تنظيم دادخواست ميتونيد با شماره ٠٩١٢٣١٣٦٨٥٣ تماس بگيريد