مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه برای کسب و کار

سلام ، بنده یک دفتر دکوراسیون در بر یک جاده اصلی دارم که تردد خودروهای سنگین هم انجام میشود ، در همسایگی بنده یک لاستیک فروشی و آپاراتی بزرگ هست که هر روز 2 تا 2 تا دوبله تریلی کنار هم پارک میکنند جهت انجام آپارات یا تعویض لاستیک این پارک ها باعث از بین رفتن دید کامل مغازه بنده شده ، ضمنآ سر و صدا و ظاهر جذابی هم ندارد بارها هم تذکر دوستانه دادیم میگویند درب مغازه خودمان هست ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شهرداری در میان بگذارید شاید تحت عنوان سد معبر قابل پیگیری باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم می‌توانید تامین دلیل نمایید و سپس اقدام به طرح شکایت