مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت برای کسب و کار

سلام. بنده صاحب یک مغازه گیم نت هستم در یک منطقه مسکونی همسایه دیوار به دیوار بنده که صاحب یک خونه مسکونی هستش که یک خانم تقریبا مسن هستن به بهانه های مختلف برای بنده و اپراتور بنده باعث مزاحمت میشود برای مثال سری آخر به بهانه اینکه یکی از مشتریای مغازه بنده در زمان خیلی گذشته در باغچه جلوی درب خانه شان ادرار کرده بود الان هرچه میشود و میبیند باغچه او خیس شده سر و صدا راه انداخته یا در ساعت های بعد از 1 بامداد یا با زنگ یا با اس ام اس باعث مزاحمت برای بنده و اپراتور بنده میگردد البته این را هم بگوییم که این شخص الفاظ رکیکی در اس ام اس هایش یا در تماس هایش بکار میگیرد بنده الان باید چه کنم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از 1 بامداد باید رعایت حال همسایگان را داشته باشید...

یک وکیل :

سلام با پلیس 110 تماس بگیرید و موضوع را به پلیس 110 اعلام کنید و متعاقب آن از ایشان در دادسرا شکایت نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شکایت کیفری انجام دهید ایشان به شما توهین کرده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه امکان شکایت و محکومیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت مزاحمت و توهین و فحاشی می توانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص فحاشی و مزاحمت میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید رعایت حال همسایگان را در ساعت 1 شب نمایید و مزاحمت ایجاد ننمایید