مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تضییع شدن حقوق

سلام
کارشناس دادگستری هستم در مورد یکی از کارهایی که به صورت هیئت 3 نفره انجام دادیم به سازمان بازرسی گزارش شده است.سازمان بازرسی نیز این موضوع را از دو مسیر پیگیری کردند.هم به کانون کارشناسان و هم به دادگاه شکایت نموده است. پس از حدود دو سال دادگاه انتظامی کانون کارشناسان هیئت 3 نفره را به مدت یک سال محروم کرد. طی مهلت قانونی نسبت به رای بدوی دادگاه انتظامی اعتراض نمودیم ولی موثر نبود و شورای عالی کانون کارشناسان نیز رای بدوی را تایید کرده و محرومیت یک ساله قطعی شد.
از طرفی با توجه به ماهیت دادخواست ثبت شده در دادگاه، نوع شکایت تحت عنوان شکایت کیفری مورد بررسی قرارگرفت و در نهایت پس از طی مراحل رسیدگی در شعبات دادگاه رای صادره مبنی بر عدم وجود یا اثبات هرگونه تبانی، تبرئه و منع تعقیب صادر گردید. اعتراض انجام شده توسط سازمان بازرسی توسط دادگاه رد (بعلت تاخیر در ثبت اعتراض) و حکم صادر قطعی اعلام شد.
با توجه به اینکه موضوع شکایت سازمان بازرسی برای هر دو مرجع رسیدگی (دادگاه کانون کارشناسان)و مطابق تحقیقات انجام شده توسط دادگاه و اثبات عدم هرگونه تبانی ، آیا میتوان نسبت به رای دادگاه انتظامی (و شورایعالی کانون ) کانون کارشناسان علیرغم اینکه مهلت اعتراض جهت ارائه به کانون وجود ندارد و یک بار نیز اعتراض و پاسخ آن صادر شده است، دادخواستی تحت عنوان تضییع حقوق ثبت نمود . آیا به استناد رای دادگاه می شود دادخواست ابطال رای دادگاه انتظامی کانون را پیگیری و نتیجه گرفت؟
یادآوری: قبل از هیئت 3 نفره یک نفر کارشناس کا عضو مرکزکارشناسان میباشد نیز همین کاری که ما اظهار نظر نمودیم نظری مشابه داشت‌. سازمان بازرسی شکایتی مشابه شکایت ما برای ایشان به مرکز کارشناسان ارائه نموده است. ولی مرکز کارشناسان ،آن کارشناسان را تبرئه نموده و یا جریمه ای نموده است.
تمنا دارم درخصوص موارد توضیح دادشده بیشتر تامل نموده و پاسخ خود را ارائه نمایید
متشکرم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لطفا از طریق سایت مشاوره تلفنی اخذ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد