مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار کارمند

سلام من به خاطر معاونت در سرقت محکوم به 27ماه حبس شدم بعد از یکسال با عفو مشروط آزاد شدم خواستم برگردم سر کار میگن تا یک سال بعد از پایان محکومیت نمیتونی سر کار برگردی خواستم راهنماییم کنید چی کار کنم شاکیم رضایت نمیدهد و اگر رضایتش رو بگیرم میتونم برم سر کار کارمندم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گذشت شاکی خصوصی تنها جنبه خصوصی جزم سرقت را برمیدارد و جنبه عمومی ان کماکان پابرجاست