مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دستمزد کار از کارفرما

سلام بنده جوشکار هستم برای شخصی کار کردم و به صورت شفاهی قرارداد کردیم وچون بیکار بودم با دستمزد کمتری کار را انجام دادم ولی صاحب کار با اضافه کردن خورده کاری های زیاد و بهانه جویی و اضافه کردن کار زمان بسیار زیادی کار کردم و میگوید طی کردیم بابت بقیه کارها پولی نمیدهم و یک سوم مزدم را گرفته ام و کار تمام شده و مابقی نزد او مانده حالا برای گرفتن دستمزد واقعی کارهای اضافه ای که انجام داده ام ومطالبه وجه مزدم چکار بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
دادخواست خود را در سامانه جامع اداره کار ثبت کنید تا در اداره کار مورد رسیدگی قرار بگیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس قرارداد و شهود و چت‌ها و پیامک‌ها می‌توانید مطالبه وجه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید.
موفق باشید .