مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دستمزد کار از کارفرما

با عرض سلام و خسته نباشید بنده کارتأسیسات ساختمانی انجام طبق شناخت قبلی باکارفرماشروع کارکردیم جنس هم آوردیم تقریبا400میلیون جنس اوردیم100تومنم اجرت کارمون شدبعد2ماه مبلغ300ازجنس داد100دیگه واجرت اصلا نمیده حتی حاضر نیست بیادحساب کتاب کن
چطورمیتونم به حق وحقوق خودم برسم.. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید...

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر رابطه کارگر و کارفرمایی بین شما باشد و مدارکی برای اثبات ان داشته باشید باید در سامانه جامع اداره کار درخواست دهید و در اداره کار مورد رسیدگی قرار می گیرد.
اگر رابطه پیمانکاری باشد، باید با مدارکی که دارید دادخواست حقوقی مطالبه وجه تنظیم کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا اظهارنامه بدهید سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید