مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت با دختر غیر باکره

سلام من میخوام با یک خانمی که باکره نیستن صیغه موقت کنیم این خانم 18 سال دارد یعنی کامل 18 سال نشده و من 24 سال دارم. چطوری میتونیم عقد موقت بشویم باید بریم از دکتر نامه بگیریم که ایشون باکره نیستن ببریم محضر تا عقد کنند یا چی؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام به محضر مراجعه و نامه پزشکی بگیرید و اگر باکره نباشند نیازبه اذن پدر جهت عقد نکاح موقت ندارند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم به محضر رفته تا نامه برای معرفی به پزشکی قانونی به شما بدهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دختر غیر باکره نیازمند اذن پدر در ازدواج نمی باشد