مشاوره حقوقی رایگان - درگیری دانش آموز در مدرسه

با سلام،پسر من با یک شخصی در مدرسه درگیر شده، پسرمن با اون شخص شوخی کرده و اون شخص سیلی محکمی به پسر من زده و بعد از اون پسر من هم یک چنگی به گردنش زده که 3تا خراش کاملا جزئی و بدون خونریزی روی گردن اون شخص به وجود اومده، البته قبلا هم به پسر من فحش خانوادگی داده برا همین عصبی شده، خانواده اون شخص میگویند میخواهیم شکایت کنیم، آیا میتونند شکایت کنن؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله. باید اثبات کنند و همان زمان پزشکی قانونی برده باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.
در صورت شکایت شما نیز می توانید با عنوان توهین و فحاشی و ضرب و شتم عمدی شکایت کنید و اعلام کنید که جای جنگ برای دفاع از خود بوده که وقتی می‌خواسته مانع ضرب و شتم طرف مقابل بشه این اتفاق افتاده.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هر دو می‌توانند علیه هم شکایت کنند ولی بهتر است که اینگونه مسائل مسالمت آمیز حل و فصل شود