مشاوره حقوقی رایگان - درگیری دانش آموز در مدرسه

سلام خسته نباشیدپسرم 10روز پیش تومدرسه با دوستش که هردوزیر18 سال هستن ومدرسه نمونه هستن وسال آخرشون هست دعوامیشه وهمدیگر رو هل میدن وگلاویز میشن دوستش ازناحیه بالای ابرو زخمی میشه وبخیه میکنند و شکایت میکنن قرار هست برن دادگاه نوجوانان ودوست صمیمی هم بودن وناخواسته دچارحادثه میشه میخواستم ببینم جرم اش چی هست و دیه دارد یانه؟ حالابه خاطر اینکه دوماه دیگر کنکور هم دارند و مدرسه سخت گیر همه بچه ها زیر فشار درس ومشق هستن واسترس واعصاب ضعیف و درپی دارن آیا برای او سوء سابقه میشه اهل دعوا نبود و بچه ی شروری نیست.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دیه دارد و در خصوص پسر شما اقدامات تامینی و تربیتی مورد حکم قرار خواهد گرفت
خیر سوء سابقه نمی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه پسر شما زیر 18 ساله است هیچگونه سابقه کیفری برای وی متصور نبوده انشالله که به صلح ختم شود در غیر این صورت، در صورت احراز تقصیر از فرزند شما، حدود 20 میلیون دیه خواهید داد. می‌توانید در این خصوص جهت مشورت تماس بگیرید