مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایای کارگر اخراج شده

باسلام. بنده در یکی از جایگاهای سوخت اهواز که مالک آن ارتش میباشد مشغول به کار بودم منتها بعد از 10 ماه کار کردن اخراج شدم برای مطالبات و حق بیمه که 5 ماه پرداخت نشده رفتم اداره کار شاکی شدم جلسه اول که رسید طرفین حضور داشتیم و رای به نفع کارگر اخراجی شد طرف مقابل اعتراض زد و جلسه هیئت تا رسید طرف مقابل کارفرما حضور نداشت کارشناسان حاضر در جلسه پرونده را که مطالعه کردند گفتن اگر موردی هست بفرما من که گفتم اظهارت خودم دادم کارفرما اعتراض زده امضا کردم جلسه به اختتام رسید بعد از دو ماه رفتم گفتم نتیجه ای یافت نشد بررسی کردن گفتن کاری ندارد و فقط محاسبات بعد از دو ساعت گفتن محاسبه شد و بعد از دو هفته سر بزن الان بعد از 20روز رفتم یک چیز دیگر میگن که آن جا دولتی نباید پیش ما شاکی باشی کجا برم جای دیگر؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه مدعی عدم صلاحیت هستند باید طی دادنامه مراتب را به شما ابلاغ نمایند.