مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اعسار

1-با سلام و خسته نباشید بنده بدهی داشتم اعسار به تقسیطم قبول شده و هم پیش پرداخت و هم ماهیانه 1میلیون تومن پرداخت میکنم الان میخاستم تعدیل بدهم ولی دوسه بار قاضی دادگاه گفته اگه تعدیل بدهی مبلغ اقساط رو بیشتر خواهم کرد ایا میتواند این کار رو انجام دهد ؟
چون بنده الان بدلیل معلولیت شدید بینایی از بهزیستی عضو شده ام و درامدم کم شده است
2-آیا میتوانم داداخواست اعسار مطلق بدهم بدلیل این بیماریم ؟ ممنون

پاسخ ها :

تعدیل اقساط بدهی کاهش اقساط بدهی تعدیل اقساط اعسار ناتوانی در پرداخت اقساط بدهی اعسار مطلق اعسار بدهی اعسار