مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید از خدمت به دلیل بیماری اعصاب و روان

با سلام. بنده با14سال سابقه نظامی در مناطق عملیاتی به مشکل اعصاب و روان و افسردگی خوردم. آیا کمسیون من رو بازخرید میتونه بکند یا معافیت سلاح میدهد؟ نمیخواهم بازخرید بشوم.

پاسخ ها :

بازخرید از خدمت به دلیل بیماری اعصاب و روان معاف از حمل سلاح بازخریدی