مشاوره حقوقی رایگان - درب پارکینگ

سلام. وقتتون بخیر
خونه ی ما تو کوچه ی بن بست، تک واحدی، یک بَر و دارای یک درب حیاط و یک درب پارکینگ برای ماشین است. اما یکی از همسایه ها اعتراض دارن که وجود درب پارکینگ غیرقانونیست و شما فقط باید همون دربِ حیاط رو داشته باشید و ماشین رو همونجا پارک کنید . درسته ؟
در ضمن درب حیاط خونمون هرچند جای پارک ماشین داره اما اصلا برای پارک ماشین استفاده نمیشه ( در واقع چه دیوار باشه چه درب فرقی نمیکنه! ).
و سوال دیگه اینکه اگه وجود دو درب سواره رو برای خونه های یک بر ( فقط به یک فرعی راه دارند ) ممنوعه آیا لزوما درب گاراژ اضافست یا اختصاصی نداره و هرکدوم از درب ها برداشته بشه فرقی نمیکنه ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شما دردیواراختصاصی خود هرجای آن را می توانید درب بگیرید.