مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ضرر و زیان

اینجانب پیمانکار یک شرکت خصوصی بودم . به دلیل درگیری با قائم مقام مدیر عامل شرکت خصوصی ، ایشان موضوع کاری فی مابین را شخصی تلقی کرده و اینجانب را متهم به مفسده و دزدی کرد و در فضای مجازی آبروی ما رو برد و طی نامه ای به خودم اعلام نمود که من از آن شرکت خصوصی اضافه دریافتی داشتم و شرکت در دادگاه بر علیه ما دادخواست داد
، نامبرده بعد از مدتی از آن شرکت خصوصی اخراج شد . بعد از دوسال رای دادگاه به نفع ما صادر شد و در رای اعلام شد که نه تنها شرکت به ما اضافه پرداختی نداشته بلکه مبلغی هم باید پرداخت کند و قاضی پرونده دادخواست شرکت را رد کرد. در این میان اینجانب از قائم مقام مدیر عامل به دلیل اتهام مفسده به اینجانب شکایت کردم و نامبرده در دادسرا و نهایتا در دادگاه محکوم شد. حال سوال اینست آیا میتوانم از شخص قائم مقام مدیر عامل که هم اکنون اخراج شده دادخواست ضرر و زیان بدم. چرا که فتنه ایشان باعث شد تا اینجانب پس از سه سال هنوز به مطالباتم نرسم. میزان مطالباتم در رای بالای یک میلیارد تومن میباشد. با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیر.طرح دادخواست بنام شرکت.به طرفیت شما مطرح گردیده است لذا مطالبه هرنوع ضرروزیان بابت طرح دعوای مذکور ازمدیرعامل وجاهت قانونی ندارد ومحکوم به رد می باشد.اگرضرری متحمل شدیدباید علیه شرکت مذکورمدعی گردید.