مشاوره حقوقی رایگان - تسویه با ماده صد توسط خریدار و درخواست ضرر و زیان

با سلام. ملک تجاری و مسکونی خریداری نموده ام. فروشنده نسبت به تسویه حساب با ماده صد شهرداری اقدام نمی نماید ماده صد شهرداری نسبت به پلمب مغازه اقدام نموده است. فروشنده طلبی از بابت تنظیم سند از خریدار بستانکار می باشد 1. تحت چه عنوانی میتوانم شکایت کنم که خریدار به تعهدات عمل نموده و هزینه ماده صد را از پول تنظیم سند پرداخت کنم 2. تحت چه عنوانی درخواست ضررو زیان نمایم. ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به اخذ
پایانکار صورت مجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست الزام به اخذپایانکار صورت مجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به اخذپایانکار صورت مجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی همراه با مدارک ثبت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی بدهید و بعد از صدور حکم قطعی درخواست صدور اجرائیه بدهید و از طریق اجرای احکام پیگیری کنید اگر اقدامی نکرد به نظر می توانید با اجازه دادگاه و اخذ تامین دلیل خودتان جریمه کمیسیون و... را پرداخت کنید و پایانکار بگیرید و سپس جهت مطالبه هزینه های خود دادخواست بدهید.
بعد از اخذ پایانکار می توانید دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی مطرح بفرمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی ارایه کنیدو از طریق اجرای احکام پیگیری کنید اگر اقدامی نکرد با اجازه دادگاه و اخذ تامین دلیل خودتان جریمه کمیسیون را پرداخت کنید و پایانکار بگیرید و سپس جهت مطالبه هزینه های خود دادخواست بدهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما بایستی دادخواست الزام به اخذ پایان کار صورت مجلس تفکیکی و همچنین الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مفاد مبایعه نامه شما وتعهدات طرفین مطالعه گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام بر اساس مفاد مبایعه نامه و دادخواست الزام به ایفای تعهد و دادخواست مطالبه خسارت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا الزام به انجام تعهد اخذ پایان کار و تنظیم سند و... را مطرح نمایید