مشاوره حقوقی رایگان - شخص ذی سمت

سلام
از شخصی برای عدم اجرای تعهد قرارداد ساختمانی شکایت کردم و هزینه کارشناس برای تامین دلیل پرداخت کردم و همینطور شاهدین رو به دادگاه بردم الان ابلاغیه ارسال شده که ضرورت جلب نظر کارشناس در جهت تشخیص واقعیت و تخصصی بودن موضوع و باید کارشناسی شود و هزینه توسط شخص ذی سمت پرداخت شود ،الان اینجا منظور از سمت من هستم یا وکیل خوانده؟
سپاسگزار

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هزینه های کارشناسی با افراد ذی سمت است نه وکلا چه وکیل شما باشد چه وکیل طرق مقابل وقتی برای شما ارسال شده شما موظف به پرداخت هستید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما باید پرداخت کنید.
اگر حکم علیه طرف مقابل باشد در نهایت هزینه ها از شخص مقابل گرفته می شود.