مشاوره حقوقی رایگان - انتقال حضانت فرزند به پدر

سلام پسرم 14 ساله هست و خودم 5 ساله حضانتش را به عهده گرفتم و الان میخوام سلب حضانت بزنم و به پدرش بسپارم ولی پدرش با وجودی که نفقه هم به او نمی ده قبول نمی کند. پسرم خیلی من و برادر کوچکش را اذیت می کند و حتی ما را کتک می زند و وسایل خانه را می شکند. چی کار کنم که بتونم به پدرش تحویلش بدم متشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
شما می توانید نفقه فرزندان را مطالبه کنید.
توجه داشته باشید نگهداری فرزندان وظیفه و تکلیف پدر و مادر است و نمیشه پدر یا مادر به خاطر بدرفتاری فرزند حضانت وی را نپذیرد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت عدم پذیرش والدین تقاضا کنید به بهزیستی تحویل میشود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در این مورد باید با همسر خود توافق کنید.
شما می توانید نفقه فرزند را از پدر بگیرید اما در مورد حضانت در حال حاضر با شما می باشد و باید فرزند را بپذیرید.