مشاوره حقوقی رایگان - انتقال حضانت فرزند به پدر

سلام من حضانت دخترم که 7 سال دارد را گرفتم ماهی یک میلیون داره نفقه دخترم میده الان نه به بچه سر میزنه نه هیچی دخترم خیلی بهانه پدرش میگیره میخوام اقدام کنم چون دخترم میگه میخوام پیش بابا باشم حالا یک بار تماس داشته پدر دخترم گفتم یک هفته پیش شما باشه یک هفته پیش من میگه من ازداوج کردم نمیتونم من الان باید چیکار کنم کلا دخترم بهش بدم یا هفته میشه .ممنون سپاس

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام حضانت با پدر هست اگر نمیخواهین بچه را بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه خانواده موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن حق حضانت و تکلیف آن بر عهده پدر می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضانت در این سن با پدر می‌باشد می‌توانید حضانت را رد نمایید