مشاوره حقوقی رایگان - حضور به جای همسر در دادگاه بلاعزل

با سلام. همسرم یک آپارتمان پیش خرید کرده و برای کارهای اداری و تحویل گرفتن آن به من وکالت بلاعزل داده.حالا چون سازنده آپارتمان را تحویل نمیدهد همسرم دادخواست تحویل مبیع داده و چون همسرم نمیخواهد به دادگاه برود و نمیتونه اون جا از خودش هم دفاع کنه آیا من میتوانم با استفاده از وکالت نامه ورود ثالث در پرونده بکنم و از حق همسرم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای حضور در دادگاه باید وکیل دادگستری باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر شما وکالت اداری دارید وکالت قضایی مختص وکلای دادگستری است