مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ضرب و جرح

با سلام.بچه محلم با من خصومت داشت و چند شب بعد زدنش و رفت شکایت من رو کرد و هر چی قسم خوردم من نبودم قاضی گوش نکرد و بعد سه سال حکم 70تومن دیه برای من آمد و رفتم اعتراض بزنم گفت چون خیلی طول کشیده اعتراض زدن فایده ندارد و چیزی رو تغییر نمیدهد.بعد فهمیدم طرف خودش ارازل ولی برادر شهید هست.حالا سه ماهه گذشته و منم نمیتونم این مبلغ رو بدهم چون هم نگهداری و هم مالی سرپرست یک پیرمرد و پیرزن مریضم.خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام درخواست اعسار و تقسیط جهت پرداخت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اعسار از محکوم به اقامه نمایید تا مبلغ ‌محکوم به اقساط گردد