مشاوره حقوقی رایگان - قطع سیم کارت توسط قاضی

مادر دوست پسرم از من شکایت کرده به جرم توهین فحش مزاحمت و تهدید به قتل و ... در حالی که اینا اصلا واقعیت نداره و من چندین ماه ابلاغيه دریافت کردم و برای حضور در دادگاه ولی نرفتم حتی با من تماس هم گرفتن ولی من باز نرفتم. تا اینکه سیم کارتم به دستور قاضی قطع شد و حالا میخوام بدونم من چطوری میتونم سیم کارت خودم و دوباره فعال کنم؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

پرونده را پیگیری کنید علت مسدودی سیم کارت مشخص میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود